Under Almedalen presenterade Kairos Future en ny opinionsmätning om hur föräldrar och elever väljer förskola och skola. Därefter diskuterade en panel, under ledning av Maria Wetterstrand, hur vi ser på att göra val och varför vi väljer som vi gör.

Medverkade på vårt seminarium gjorde Mats Lindgren, grundare och vd Kairos Future, Mikaela Valtersson, ordförande Friskolornas riksförbund och vice vd på Kunskapsskolan, Ebba Östlin, (S) ordförande i Utbildningsnämnden Botkyrka kommun och Adam Cwejman, projektledare på Timbro och tidigare ordförande för Liberala ungdomsförbundet.  Maria Wetterstrand var moderator.

Här kan du se hela seminariet

Vesna Prekopic: Så behöver skolan jobba mot brott

20 september 2023

Skolan är den vanligaste brottsplatsen för Sveriges unga. Vad behöver vi göra för att vända utvecklingen? På onsdagsmorgonen den 20