I samarbete med Draftit kan nu Friskolornas riksförbund presentera en möjlighet för förbundets medlemmar att ta del av ett marknadsledande webbverktyg inom skolfrågor och lagstiftning.

På Draftit hjälper vi specialister och chefer att ligga steget före genom smarta webbverktyg. Med oss kan kunden vara säker på att de alltid får de senaste nyheterna om sin omvärld, tätt åtföljda av vägledande material och inspirerande innehåll. Juridik med oss är okomplicerad. Det ska vara lätt att göra rätt.

Nyttja din medlemsförmån

Draftit Skolledning Friskola är den trygga punkten i vardagen för över 2000 rektorer och förskolechefer. Vad de verkligen uppskattar med verktyget är den konkreta informationen och den praktiska tillämpningen. Draftit är som en expert som man alltid kan rådfråga och basera sina beslut på. Resultatet blir trygghet, kompetenshöjning och en enhetligare syn på skolledning.

Produkten kallas för Draftit Skolledning Friskola. Som medlem i Friskolornas riksförbund erhåller ni:

Du får tillgång till bland annat:

Digitala Handböcker

Här finner du den senaste juridiken sammanfattad av framstående specialiserade jurister.

Dokument & Mallar

Kopplat till alla kapitel i handböckerna finns relevanta dokument, blanketter och mallar som du kan använda dig av. Spara tid och undvik felaktigheter genom att använda färdiga mallar som är framtagna av experter med mångårig erfarenhet inom området. Du finner bl.a. dokument för delegering, offentlighet och sekretess, olika avtal, betygssättning, omdömen, omplacering och utvisning.

Nyhetsrapportering

Vi sållar och sammanfattar kontinuerligt de viktigaste nyheterna inom arbetsrätt och arbetsmiljö. På så sätt är du alltid uppdaterad och kan fatta beslut på aktuella grunder.

Gör så här-guider

Vi gör komplexa ärenden enklare med överskådliga instruktioner. Våra gör så här-guider vägleder dig genom olika scenarion som exempelvis åtgärdsprogram, lika behandlingsplan och disciplinåtgärder.

Rättsdata

En helt egen avdelning med rättsdata från bland annat Arbetsmiljöverket, Barnombudsmannen, JO, Skolinspektionen och Skolverket.

Läs mer om Draftits produkter på www.draftitskola.se

Vill du få en visning av Draftits produkter och prata med en produktspecialist?

Besök nedanstående länk. För att ta del av riksförbundets erbjudande, nämner du ditt medlemskap när du fyller i formuläret.

Boka en visning och ta del av erbjudandet för medlemmar (nytt fönster)