Hoppetossa förskolor vinnare av Guldtrappan

Vi säger stort grattis till fristående Hoppetossa förskolor som har mottagit utmärkelsen Guldtrappan tillsammans med åtta andra vinnare. Kvalitetsutmärkelsen Guldtrappan delas årligen ut till skolhuvudmän som arbetar framgångsrikt och långsiktigt utifrån styrdokumenten, för elevers kunskaper, digitala kompetens och personliga utveckling.

Glädjen och stoltheten över att vinna utmärkelsen Guldtrappan kommer hela vår organisation att bära med sig länge, säger Emelie Engman-Höök VD & Skolchef på Hoppetossa Förskolor.

Hoppetossa driver sju olika förskolor i Stockholmsregionen. I den presentationen som förskolan gjorde inför juryn beskrev man den digitala resa, från arbetet i barngrupp till huvudman, som verksamheten genomgått.

-Digitalisering hjälper oss i världens viktigaste uppdrag, och det är oerhört roligt att Guldtrappan uppmärksammar att vi ligger i framkant när det gäller förskoleutveckling i en digital tid. För att säkerställa barnens rätt till utbildning in en demokratisk och jämställd värld, krävs det att vi är både långsiktiga och framtidsinriktade, avslutar Emelie Engman-Höök.

Emelie Engman-Höök VD & Skolchef på Hoppetossa Förskolor