School Management – rabatter på AV-produkter

Friskolornas riksförbund har inlett ett samarbete med School Management som innebär att alla medlemmar i förbundet erbjuds samma rabatter som School Managent har till statliga verk och kommuner. Dessa priser gäller för samtliga AV-produkter såsom projektorer, whiteboards, interaktiva skrivtavlor, informations skärmar och andra AV-produkter.

Erbjudandet

Friskolornas riksförbunds medlemmar skall alltid ha 50% rabatt på gällande marknadsprislista, eller om School Managements kampanjer har lägre pris, erbjuda detta till medlemmarna.

Förslag på paketlösningar till Friskolornas riksförbunds medlemmar finns i School Managements webbshop. Medlemmar får eget inlogg till webbshopen. Inloggningsuppgifter fås av School Management; kontakta Dante Wester.

Om School Management

School Managent är specialister på interaktiva produkter och andra displaylösningar. Vi hjälper skolor att använda dessa produkter på ett korrekt sätt samtidigt som vi säkerställer kvalitet i samtliga led. Detta strävar vi att alltid göra till Sveriges bästa priser.

School Management är AV-branschens snabbast växande företag. Varje år levererar och installerar vi tusentals AV-produkter i Sverige och Danmark.

Bland de varumärken vi saluför återfinns alla de stora leverantörerna såsom Smart Technologies, Promethean, Epson, Nec, Philips m fl.

Låt oss som samarbetspartner till Friskolornas riksförbund visa även er hur mycket ni kan spara på era AV-inköp genom att välja School Managent som er leverantör av AV-produkter.

Kontakt

För mer info om samarbetet eller offertförfrågan, kontakta:

Henrik Arvidsson

henrik@schoolmanagement.se

08-41078100 / 0733-414070

Läs mer om School Management på schoolmanagement.se (nytt fönster).