Nytt samarbete ger 35 % rabatt på skrivare, kopiatorer och annan mötesteknik.

prodoc.png

Friskolornas riksförbund har inlett ett förmånligt samarbete med Prodoc som innebär att alla medlemmar i förbundet får 35 % procent i rabatt på skrivare och kopiatorer, men även annan mötesteknik som AV-utrustning och digitala skärmar. Syftet med detta ramavtal är att Prodoc ska lösa Friskolornas riksförbunds medlemmars behov av utskrifter, skanning och kopiering av dokument.

Prodocs vision är att göra arbetsplatser effektivare. Vi skapar moderna och användarvänliga tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik.

Prodoc är generalagent för varumärket Nashuatec som är ett varumärke inom Ricoh International B.V, Amstelveen, Nederländerna, som erbjuder världsledande produkter och lösningar inom dokument- och informationshantering.

Prodoc distribuerar Nashuatecs produktsortiment över hela landet med hjälp av partners, från norr till söder. Prodoc finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Nashuatecs produktsortiment tillgodoser alla behov ett företag kan tänkas ha när det kommer till dokument- och informationshantering.

Prodoc är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) samt ISO 14001 (miljö).

Prodoc understöder de lagar och retursystem som finns för insamling och återvinning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder och leverantörer för att arbeta förebyggande och sträva efter att ständigt förbättra våra processer. Vi informerar och utbildar våra medarbetare hur miljön påverkas av våra varor och tjänster. Vi arbetar för att våra leverantörer behandlar miljöfrågor enligt vår strävan.

Läs mer på prodoc.se och nashuatec.se

Läs om våra kundreferenser och kundcase på prodoc.se/category/businesscase/

Kontakt

För mer info om samarbetet eller offertförfrågan, kontakta:

Fredrik Öijeberg
Prodoc Svenska AB
0765 48 06 83
fog@prodoc.se

Alla medlemmar i Friskolornas riksförbund är välkomna att höra av sig.  Passa på att ställa frågor om vilken lösning som kan passar er, eller be om offert.  Välkommen!