Exklusivt erbjudande om IT-stöd

Friskolornas riksförbund har tecknat ett exklusivt avtal med företaget Nordlo (fd South Brains) som kan hjälpa dig som medlem till en enklare IT-vardag. Nordlo är ett IT-företag med stor erfarenhet av bland annat skolors IT-behov och som dagligen hjälper ett flertal skolor.

datordiagnos.jpgErbjudandet är enbart tillgängligt för dig som är medlem i Friskolornas riksförbund. Det kan inte fås på annat sätt.

Välj mellan att ta del av färdiga paket som kan avse sådant som backup, rådgivning, brandvägg eller funktionsövervakning eller att få hjälp med lösningar för just era problem, vad de än kan vara.

Exklusivt för medlemmar i Friskolornas riksförbund erbjuder Nordlo följande:

  1. Funktionsövervakning av nätverk och servrar med upp till 120 övervakningspunkter. Normalpris är 2.280kr/månad. Medlemmar hos Friskolornas riksförbund betalar 695kr/månad.
  2. Två timmars kostnadsfri rådgivning. Klicka här för att boka tid.
  3. Investera i en verkligt bra brandvägg som bl.a. möjliggör att utestänga elever från vissa internetsidor under lektionstid. Brandväggen är en Clavister W20 som South Brains förhandlat med svenska Clavister om att kunna erbjuda förbundets medlemmar till ett fantastiskt pris. Priset för brandväggen, 2 timmars arbete med installation och ett års support har vi kunnat sätta till 19.900kr. Detta är långt under normalpris och helt prisunikt.
  4. Grundbackup av ert viktiga data. Pris 495kr/månad för 100GB backup (395kr för tillkommande 100GB).

Det är alldeles uppenbart att IT blivit ett allt viktigare inslag i vardagen för alla. I huvudsak till stor nytta, men ibland innebär det också svårigheter för den något ovane och tar mycket onödig tid i anspråk.

Känner du igen dig i att hantering av IT kan vara tidskrävande och tycker detta låter intressant? Klicka här för att få kontakt med oss!