Draftit

Draftit

Alltid uppdaterad inom Arbetsrätt & Arbetsmiljö

I samarbete med Draftit kan nu Friskolornas riksförbund presentera en möjlighet för förbundets medlemmar att ta del av ett marknadsledande juridiskt stöd för HR & personalansvariga.

På Draftit har vi ett proaktivt förhållningssätt till regelefterlevnad. Det är smart. Vi kallar det regelsmart®. Vårt mål är att utveckla lösningar som hjälper organisationer att navigera rätt. Alla har rätt att vara informerade om de regler och riktlinjer som gäller i verksamheten och det dagliga arbetet. Därför finns Draftits juridiska verktyg som prisas för sin pedagogik och tydlighet. Tusentals svenska organisationer väljer redan att arbeta regelsmart. Det kan ni också göra.

Nyttja din medlemsförmån

Draftit verktyg HR Expert är Sveriges mest omfattande arbetsrättsliga stödverktyg och är mycket mer än en digital lagbok. För personalansvariga och HR-avdelningar ger den ett juridiskt stöd och svarar på frågor och processer som uppkommer i det dagliga arbetet.

Välj en trygg punkt där du alltid får svar utifrån situationen, oavsett om det gäller anställning, semester eller förmåner. HR Expert är framtagen i nära samarbete med jurister och områdesexperter. Handböckerna innehåller aktuell förädlad juridik, författad på ett sätt så att alla kan förstå och applicera den i praktiken.

Med HR Expert har du alltid juridiken nära till hands. Förädlade lagtexter kompletteras med arbetsrättsliga processer, nyheter, mallar och ett arkiv av AD-domar. Ditt förmånliga medlemspris är 2500 kronor för 12 månader (ordinarie pris är 4500 kr).

Du får tillgång till bland annat:

Digitala Handböcker

Här finner du den senaste juridiken sammanfattad av framstående jurister som är specialister inom arbetsrätt och arbetsmiljö.

Nyhetsrapportering

Vi sållar och sammanfattar kontinuerligt de viktigaste nyheterna inom arbetsrätt och arbetsmiljö. På så sätt är du alltid uppdaterad och kan fatta beslut på aktuella grunder.

Gör så här-guider

Vi gör komplexa ärenden enklare med överskådliga instruktioner. Våra gör så här-guider vägleder dig genom olika scenarion som exempelvis anställningar, uppsägningar och rehabilitering.

AD-domar

Få tillgång till relevanta domar från Arbetsdomstolen. Vårt arkiv sträcker sig från 1993 och framåt. Du kan lätt bläddra mellan korta referat som sammanfattar andemeningen

Läs mer om Draftits verktyg på: http://www.draftit.se/produkter/

Vill du få en visning av Draftits verktyg och prata med en produktspecialist?

Besök nedanstående länk och berätta vad du vill veta mer om. För att ta del av riksförbundets erbjudande, nämner du ditt medlemskap när du fyller i formuläret.

Boka en visning och ta del av erbjudandet för medlemmar (nytt fönster)