Tack vare de stora volymerna som våra kunder inom offentlig & privat skola tidigare handlat för, kan vi nu erbjuda fantastiska villkor och priser, enligt bilagor, till alla våra kunder. Priserna är framförhandlade för avrop upp mot 100 enheter, men erbjuds nu till samtliga skolor utan volymkrav.

Nu kan även er skola eller verksamhet passa på att dra nytta av dessa erbjudanden!

Kampanjpriserna gäller till Black Friday – eller så långt lagret räcker.

Produkter och priser

Ultrakortskjutande interaktivt projektorpaket – inklusive 12 månaders serviceavtal

Epson.JPG

Epson EB695wi 16:10 WXGA inklusive väggfäste
Högtalare 2*30W, med Eco mode
Styrpanel 8 knappars, RS232
Installationskablage, uttagspanel
Kablage uttag –> dator; VGA, Hdmi, 3.5mm ljud
Inklusive 1 års Smart Notebook
438:-/mån

Interaktiv touchskärm, – inklusive 12 månaders serviceavtal

BenQ.JPG

BenQ RP654K Premium touchskärm
4 K, Wifi, Android 5.1, EZ Write
Antibakteriellt glas, Smart EyeCare
Inbyggda högtalare, 2*20 W
Uttagsbox, 2xhdmi, usb
Väggstativ fast
450:-/mån

KAMPANJ! – Köp 4 eller fler interaktiva enheter, få en gratis 3 timmars pedagogisk komigångutbildning, värd 7500:-.

Priser inkluderar installation på ett fackmannamässigt sätt och förutsätter att installationen kan ske utan fördröjning, och att väggar är rena och 4 eluttag finns tillgängligt vid projektorn.

KONTAKTA OSS FÖR FANTASTISKA PRISER PÅ ANDRA AV PRODUKTER!

Utbildningar

Tillfälle 1 – Programvarans grunder

Första utbildningstillfället innefattar såväl en teknisk utbildning som en grundläggande utbildning i programmets uppbyggnad och struktur. Målet för deltagarna efter första kurstillfället är att komma igång med Lynx för sin interaktiva yta.

Vi går igenom de mest grundläggande verktygen och funktioner där deltagarna får lära sig att spara/öppna skapade filer, anpassa inställningar och verktygsfält samt hur man jobbar med text- och bildobjekt.

Tillfälle 2 – fördjupning och repetition

Vid andra tillfället fördjupar vi oss i programmets funktioner och pedagogiska möjligheter. Deltagarna får jobba tillsammans med erfaren utbildare som ger pedagogiska exempel på de funktioner som gås igenom.

Deltagarna får även själva skapa övningar i form av övningsuppgifter. Vi lär oss b.la. att ladda upp filmer, länkning. Det stora målet för detta steg är att lära sig bygga upp egna färdiga lektioner.

Tillfälle 3 – Lektionsskapardag

Detta steg inleds med repetition av steg 2 och redovisning av hemläxa. Tillsammans med erfaren utbildare utnyttjar vi programmets funktioner och ”brainstormar” kring aktuella ämnen och skapar lektioner.

Tillfälle 4 – Certifieringsutbildning

Vid fjärde tillfället sammanfattar vi alla tidigare steg. Pedagogerna har förberett lektioner som redovisas för hela gruppen, i denna redovisning får var och en tips och trix från pedagogen.

Ifall deltagarna har fullföljt alla uppgifter som levererats på resans gång hägrar ett certifikat. När vi är klara skall pedagogerna kunna använda inköpta produkter med mjukvara i ett härligt interaktiv klimat!

PRIS: 995:- / pedagog och steg

Övriga villkor

Priser: Angivna i SEK
Kontantpris: Kontakta oss för köp pris!
Hyra: 60 månader
Garantier: Minst 1 års garanti, eller så länge tillverkarens garanti gäller
Leveransvillkor: Inklusive installationsmaterial och frakt, reskostnader tillkommer
Leveranstid: Enligt överenskommelse
Mervärdesskatt: Tillkommer
Beställning: Sker skriftligt via mail eller brev
Installationsvillkor: Eluttag skall finnas inom 3 meter från projektor, samt 1.5 meter från eventuella högtalare. Takhöjden skall vara minst 240 cm och maximalt 350 cm. Det skall vara fritt att installera beställd utrustning, eventuell demontering ingår inte i angivna priser.
Offertens giltighetstid: 2017-11-24 eller så länge lagret räcker

Om School Management

School Management AB har som affärsidé är att vara specialister på interaktiva produkter och andra displaylösningar. Vi hjälper skolor att använda våra produkter på ett korrekt sätt samtidigt som vi säkerställer kvalitet. Detta strävar vi att alltid göra till Sveriges bästa priser!

Vårt mål är att de produkter vi levererar skall användas på bästa sätt för en effektiv undervisning och inlärning. Vi anser att utbildning är nyckeln till framgång. Vi har egna anställda pedagoger som har flera års erfarenhet inom skolans värld, och vet vad som efterfrågas ur användarens perspektiv.

School Managements målsättning som leverantör är att leverera en lösning som bidrar till en mer inspirerande atmosfär för både elever och lärare.

Vi är idag 11 anställda, som har en lång erfarenhet av försäljning & utbildning mot skolor och kommuner. Vi har 4 egna montörer för att säkerställa högsta kvalitet på installationerna.

Vi har sedan starten 2012 levererat och installerat över 5000 AV lösningar till skolor och kommuner i Sverige, och över 9000 AV lösningar i Norden. Vårt fokus har hela tiden varit den interaktiva lösningen i klassrummet och där tillhörande utbildning för skolans lärare.

School Management koncernen omsätter under innevarande år cirka 80 miljoner i Norden. School Management är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Nedan finner ni ett axplock av våra avtalskunder;
Exklusivt avtal med Moderniseringsstyrelsen/Danska staten – samtliga statliga verk såsom SKAT, Politi mfl i Danmark handlar all AV-utrustning av oss Svenska Spel – bildskärmar till spelombuden, cirka 2000 skärmar levererade Bland våra svenska kommuner/skolor finns Malmö Stad, Lund med omnejd, Sundsvalls kommun, samt Örebro län mfl.

Ni vet väl att vi vid 90% av alla tillfällena erbjuder marknadens bästa priser och villkor på all AV utrustning från de kända märkena, såsom; BenQ, Clever/Sahara, Epson, Hitachi, Nec, Optoma, Philips, Promethean, Sennheiser, Smart, Sony, mfl. Har ni ännu inte testat oss, är ni varmt välkomna att göra det!

Vi vill mer än gärna visa er hur ni kan kan få samma utrustning, snabbare installationer men till betydligt lägre priser än ni är vana vid. Fråga oss efter referenser nära dig, vi har massor av nöjda och återkommande kunder både gamla och nya.

Vi ser fram emot ett gott framtida samarbete!

Henrik Arvidsson, VD
School Management AB
Direkt: +46 (0) 733 41 40 70
Mail: henrik@schoolmanagement.se