11 maj 2016

Friskolornas riksförbund har getts möjlighet att lämna synpunkter på ovan rubricerade förslag till ändring av föreskrifter. Förbundet avstår från att lämna synpunkter.

Ladda ner:
Friskolornas riksförbunds yttrande över Boverkets förslag till ändring av Boverket föreskrifter (2015:7) om statsbidrag för upprustning av skollokaler m.m. (pdf, nytt fönster)

Ert dnr 1313/2016

Friskolornas riksförbund

Ulla Hamilton

VD

Mariette Dennholt

Förbundsjurist

Nya lagar och regler från halvårsskiftet 2024

19 juni 2024

I sommar och till hösten börjar några nya lagar och regler att gälla. På Skolverkets webb finns samlad information om

Utökad kontroll av uppgifter i belastningsregistret

17 juni 2024

Friskolornas riksförbunds yttrande över promemorian Utökad kontroll av uppgifter i belastningsregistret U2024/01028 Ladda ned hela remissvaret Remissvar FR_pm Utökad kontroll

Vem bryr sig om elever som behöver omfattande stöd?

17 juni 2024

Det är en minst sagt relevant fråga. Nu senast har det kommit en dom i Högsta domstolen, som innebär att

Informationsträffar Almega

13 juni 2024