Nytt samarbete ger rabatt på datorer

Friskolornas riksförbund har inlett ett samarbete med Inrego som innebär att alla medlemmar i förbundet får 10 procent i rabatt på samtliga produkter i Inregos sortiment av datorer, mobiler och andra IT-produkter.

Inrego är specialiserat på återanvändning av IT och Sveriges största återförsäljare av testad, rekonditionerad och uppgraderad IT-utrustning. Genom att återanvända IT minskas både förbrukningen av råvaror och utsläppen av växthusgaser.

Förra året kunde Inrego tillsammans med sina kunder se till att 260 000 IT-produkter fick ett nytt liv i skolor, företag och kommuner. Det gav en koldioxidbesparing på 2 800 ton vilket motsvarar energin för att värma upp 11 000 lägenheter.

Garanti

Samarbetet ger alla medlemmar utökad garanti till totalt 2 år. Det fungerar precis som vid nyköp men med två viktiga skillnader: IT-kostnaderna blir lägre och återanvändning stärker skolans hållbarhetsarbete.

Läs mer: inrego.se

Kundreferenser: inrego.se/referenser/referenser-kopa

Inregos sortiment/webbshop: inrego.se/webbshop

För att utnyttja rabatten ange rabattkod: friskola.se i webshoppen.

Kontakt

För mer info om samarbetet eller offertförfrågan, kontakta:

William Kivistö Larsson

Key Account Manager

08-50 10 90 88

william.larsson@inrego.se

Eller

Jessica Enqvist

Key Account Manager

08- 50 10 90 78

jessica.enqvist@inrego.se

Fakta om återanvändning av IT

Datorer, mobiler och andra IT-produkter kan återanvändas på precis samma sätt som bilar, båtar eller cyklar. För varje dator som återanvänds och kommer till nytta igen kan vi minska utsläppen av koldioxid, spara på jordens råvaror och bygga en cirkulär ekonomi där resurser och produkter används mer effektivt. Genom att återanvända en dator skapas en koldioxidbesparing på 109 kilo. Det motsvarar energin för att driva tio kylskåp i ett år.