Opinion

Här finns det senaste opinionsmaterialet från Friskolornas riksförbund; debattartiklar, rapporter och remissvar.

Sommartider på Friskolornas riksförbund

Under sommaren har kansliet begränsat öppethållande. Under vecka 28 nås medlemsrådgivningen på tfn. 08-762 78 02 (OBS! inte ordinarie nummer) på onsdag och fredag. Om du inte får svar, så lämna meddelande så återkommer vi. Veckorna 29 och 30 håller kansliet stängt. Vecka 31 nås medlemsrådgivningen på onsdag och fredag  som ovan. Förbundets pressjour nås under sommaren på 08-762 78 04. Om du är osäker på hur du kan få kontakt, så kan du få ytterligare information via växeln 08-762 77 58.

Vårt budskap i Almedalen – Rekordmånga i friskolor

Almedalsveckan är över för vår del. För en vecka sedan lämnade Marina Läroverkets skolfartyg Älva Stocksund för färd mot Visby. Vi var några från förbundets kansli som hade förmånen att vara med ombord. Man kan förstå att de elever som gått skolans utbildningar, som innehåller ett flertal veckor ombord, får ett minne för livet. Det var också tydligt i Visby. Många tidigare elever och föräldrar till dem kom förbi fartyget. Alla ville dela med sig av de fina minnen de hade från sin tid på skolan och Älva. Skolans rektor Per och andra som var ombord fick verkligen positiv feed back. Det måste kännas härligt. Dessutom fick de ju höra vad som hänt med eleverna sedan de slutat gymnasiet hos dem.

Visa fler…

Alla ämnen