Samarbete med Skolplattformen om skoladministration

Skolplattformen gör skoladministrationen enkel och säker. Friskolornas riksförbund har inlett ett samarbete med Skolplattformen som ger medlemmar rabatt på licens och utbildning.

skolplattformen_logo.png

Skolplattformen gör skoladministrationen enkel och säker. Med Skolplattformens smarta lösningar har vi inte bara digitaliserat analoga processer utan skapat digitala processer som frigör värdefull tid för alla användare. Ni kan fokusera på eleverna och lärandet, och vårdnadshavarna får en enklare vardag med en bättre informations- och kommunikationskanal med skolan. Med vårt enkla och tydliga gränssnitt och en unik användarupplevelse är Skolplattformen det mest moderna och användarvänliga systemet på marknaden.

Enkelt, säkert och smart, helt enkelt.

I Skolplattformen hanterar ni elevregister, schemaläggning, närvaro, kommunikation, pedagogisk planering, bedömning och fritids. Vårdnadshavarna använder främst vår populära app som finns på både Appstore och Google play. Skolplattformen är ett plattformsoberoende och webbaserat system som är helt baserat på skolans styrdokument.

Som medlem i Friskolornas riskförbund erhåller ni följande rabatter:

• 5 % rabatt på licensavgiften
  • 20 % rabatt på utbildningar i hur systemet administreras och används

För att ta del av medlemserbjudandet, kontakta vår Key Account Manager Pelle Olofsson på 0763-244 325 eller pelle@skolplattformen.se.

Läs mer om skolplattformen på www.skolplattformen.se (nytt fönster).

Prislista 2017, innan medlemsrabatt

Du kan ladda ner prislistan här (pdf, nytt fönster)

Priserna nedan är licensavgiften per elev och månad. Ni faktureras månadsvis utifrån hur många elever som är registrerade i systemet. Personal och vårdnadshavare är alltid kostnadsfria i Skolplattformen.

ANTAL ELEVER SKOLPLATTFORMEN SP-ELEVHÄLSA BÅDA TJÄNSTERNA
100-299 17 kr/mån 9 kr/mån 23 kr/mån
300-699 15 kr/mån 8 kr/mån 20 kr/mån
700- 13 kr/mån 7 kr/mån 17 kr/mån

För skolor under 100 elever är licensavgiften 1 700 kr/mån för Skolplattformen, 900 kr/mån för SP-Elevhälsa och 2 300 kr/mån för båda tjänsterna.

På samtliga priser tillkommer mervärdesskatt 25%.

SKOLPLATTFORMEN ELEVHÄLSA (lanseras januari 2018)
Elevregister Anmälan kränkningar/behov av stöd
Ansökan/köfunktion Pedagogiska utredningar
Schema Åtgärdsprogram
Närvaro Uppföljning/utvärdering
Matriser Översiktsvy
Skriftliga omdömen Extra anpassningar
Betyg Disciplinära åtgärder
IUP
Fritids
Matsedel

UTBILDNING I SYSTEMET
1 500/timme (exklusive eventuell reskostnad)
5 000/halvdag (4 timmar) (exklusive eventuell reskostnad)

Vid sms-tjänst tillkommer en avgift per skickat sms på 35 öre per sms.

Kunder i Skolplattformen har en anställd på skolan som tilldelas rollen Superuser. Er Superuser har tillgång till vår support varje helgfri vardag 9-16.

Det tillkommer inga kostnader för:
• Arkivering
• Betygsmoduler
• Löpande support

Alla priser är exklusive moms

Fler medlemsförmånar

Du hittar alla medlemsförmåner här