Alltid uppdaterad inom Arbetsrätt & Arbetsmiljö

I samarbete med Draftit kan nu Friskolornas riksförbund presentera en möjlighet för förbundets medlemmar att ta del av en marknadsledande support för HR-frågor på nätet.

På Draftit hjälper vi specialister och chefer att ligga steget före genom smarta webbverktyg. Med oss kan kunden vara säker på att de alltid får de senaste nyheterna om sin omvärld, tätt åtföljda av vägledande material och inspirerande innehåll. Juridik med oss är okomplicerad. Det ska vara lätt att göra rätt.

Nyttja din medlemsförmån

Vår produkt Draftit HR är för dig som har personalansvar och arbetar med frågor inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Här samlar vi aktuell lagstiftning tillsammans med vägledning kring hur du ska navigera i svåra situationer. Du får inte bara reda på vad som gäller, utan även hur du ska gå tillväga. Med rätt information spar du tid och undviker kostsamma misstag.

Produkten kallas för Draftit HR Rådgivare. Kostnad är 2500 kronor för 12 månader (pris för ickemedlemmar är 4500 kr för 12 mån).

Du får tillgång till bland annat:

Digitala Handböcker

Här finner du den senaste juridiken sammanfattad av framstående jurister som är specialister inom arbetsrätt och arbetsmiljö.

Nyhetsrapportering

Vi sållar och sammanfattar kontinuerligt de viktigaste nyheterna inom arbetsrätt och arbetsmiljö. På så sätt är du alltid uppdaterad och kan fatta beslut på aktuella grunder.

Gör så här-guider

Vi gör komplexa ärenden enklare med överskådliga instruktioner. Våra gör så här-guider vägleder dig genom olika scenarion som exempelvis anställningar, uppsägningar och rehabilitering.

AD-domar

Få tillgång till relevanta domar från Arbetsdomstolen. Vårt arkiv sträcker sig från 1993 och framåt. Du kan lätt bläddra mellan korta referat som sammanfattar andemeningen

Läs mer om Draftits produkter på: http://www.draftit.se/produkter/

Vill du få en visning av Draftits produkter och prata med en produktspecialist?

Besök nedanstående länk och berätta vad du vill veta mer om. För att ta del av riksförbundets erbjudande, nämner du ditt medlemskap när du fyller i formuläret.

Boka en visning och ta del av erbjudandet för medlemmar (nytt fönster)