ABA Skol

Rabatt på färg & form, skolmaterial, lekmaterial, cyklar, barnvagnar och möbler

ABA Skol 600 px bred.pngFriskolornas riksförbund har ingått ett samarbete med ABA Skol AB som ger medlemmar i förbundet rabatter på vårt sortiment.

ABA Skol i korthet

ABA Skol är en av de ledande leverantörerna av material till förskolor, skolor och fritidshem.

Företaget är ett privatägt familjeföretag som har anor sedan 1942 och som idag omsätter cirka 160 mkr med hjälp av ca. 52 anställda, 21.000 kunder, 16.000 artiklar och 400 leverantörer.

Huvudkontor och lager ligger i Malmö, men våra säljare finns representerade över hela Sverige och vi har även export till övriga Norden.

Vårt kvalitets- och miljöledningssystem är certifierat enligt ISO9001 och ISO14001.

Vi erbjuder följande rabatter:

• Färg & From 30%
  • Skola och Kontor 30%
  • Pedagogiskt lekmaterial 25%
  • Lekmaterial 25%
  • Utelek & Sport 25%
  • Cyklar 10%
  • Barnvagnar 10%
  • Möbler 15%

Rabatten lämnas vid beställningstillfällets gällande katalogpriser.

Rabatt lämnas inte på produkter som har kampanjpris.

På katalognettopriser utgår ingen rabatt, (gäller ej cyklar och barnvagnar, där utgår alltid 10% rabatt).

Fraktvillkor

Fritt vid ordervärde över 1000 kr. Vid köp av möbler, cyklar, barnvagnar och andra inventarier tillkommer dock frakt.

Hur beställer jag?

Via vår webbshop på www.abaskol.se

Här hittar du hela vårt sortiment, och om du skaffar inloggning, genom att kontakta vår orderavdelning via mail order@abaskol.se eller via telefon 040-680 50 10, så kan du även se era avtalspriser och lägga order.

Du kan även lägga order eller skicka förfrågningar via mail eller telefon enligt nedan:

Kreativt och Pedagogiskt material

Mail: order@abaskol.se

Möbler

Mail: mobler@abaskol.se

Vid frågor avseende avtal och priser, kontakta anbud på anbud@abaskol.se